Omgeving

Camping Sine-Cura is bijzonder gunstig gelegen op een steenworpafstand van strand en natuurgebied en met veel vertier in de nabijheid. Bij uw caravan of huisje ervaart u rust en ruimte terwijl u de vrolijke bedrijvigheid van badplaats Burgh-Haamstede om de hoek vindt. Wandel- en fietsroutes starten direct voor de deur en daarnaast biedt de omgeving nog volop andere mogelijkheden voor elk wat wils.

Bushalte 200 meter.

Centrum Burgh met winkels en restaurantjes 2 kilometer.

Waterland Neeltje Jans op 5 kilometer. Omgeven door prachtige natuur vindt u hier zowel leerzame exposities als spetterende attracties.

Golfbaan 500 meter. Golfbaan Molenberg is een 18-holes approach golfbaan waar u ook prima terecht kunt voor een eerste kennismaking met de golfsport. Tevens restaurant.

Noordzee en Oosterschelde op circa 1 kilometer. Hier vindt u zowel rustige natuurstranden als een luxe strand met allerlei voorzieningen, een sportstrand voor actief bezig zijn.

Boswachterij Westerschouwen op circa 1 kilometer. Dit grootste bosgebied van Zeeland is een heuvelachtig duingebied met zandverstuivingen, valleien en duinweides dat zich bij uitstek leent voor wandelen, fietsen en paardrijden.Tevens is er een heus klimbos voor de waaghalzen vanaf 5 jaar.

Oosterscheldekering op circa 1 kilometer. Dit imposante en grootste onderdeel van de Deltawerken is een afsluitbare stormvloedkering van 8 kilometer lengte.

Natuurgebied de Schelphoek op 5 kilometer. Gebied op de grens van land en water met een overgang van zoet naar zout waardoor er bijzondere flora en fauna te vinden is onder andere vele soorten orchideeën en olijfwilgen. U kunt er uitstekend wandelen en ook vogels observeren.
Informatiecentrum Grevelingen op circa 15 km. Beklim onder andere de 26 meter hoge toren voor een schitterend panorama uitzicht.

Watersnoodmuseum op circa 25 kilometer . Hier krijgt u een indrukwekkend beeld van de overstroming op 1 februari 1953 en over de relatie van Zeeland met het water, daarna en in de toekomst.

Zierikzee op ca 17 kilometer. Monumentaal stadje met onder andere Maritiem Museum, Stadhuismuseum en museum haven met oude schepen.

Middelburg op circa 25 kilometer . Voormalige VOC-stad met veel bewaarde historie.

Vlissingen op circa 30 kilometer . Havenstad met boulevard.