Te Koop

Te Koop:

Nieuw chalet Vroegop type Monaco (10.50m x 4.15 m), bouwjaar 2024, op een nieuwe kavel van 280m2. Met vaste gasaanluiting, 20 A stroom en vaste kabel tv/internet aansluiting.

Voor informatie: info@vroegopbv.nl en  info@camping-sinecura.nl

 

Op kavel 76 is de stacaravan IRM Azalée van leverancier Zeeuwse Chalets geplaatst. De stacaravan is uit 2024, heeft 2 slaapkamers en heeft de afmeting van 7.90 x 4.00 meter. De kavel oppervlakte is 165 m². De stacaravan is op de camping aangesloten en wordt opgeleverd met een gaskeuring, onderzijde afwerking en een brede trap.

 

Bekijk de volledige advertentie op: https://stacaravanmakelaar.nl/nl/objects/nieuwe-stacaravan-te-koop-westenschouwen-zeeland

1. kavel 76 IRM Azalee

Kavel 18 is vrij gekomen voor een nieuw chalet of stacaravan naar keuze van leverancier Zeeuwse Chalets. Als voorbeeld laten we het type IRM Capucine zien maar gaat je voorkeur uit naar een chalet uit voorraad of zelfs een maatwerk chalet, dan is dat ook mogelijk.

 

Bekijk de volledige advertentie op: https://stacaravanmakelaar.nl/nl/objects/vrije-kavel-te-vullen-met-nieuw-chalet-naar-keuze-westenschouwen-zeeland

1. kavel 18 IRM Capucine